Over Ons

Wie zijn wij

Een naam die staat voor kwaliteit!
Foto 19-01-19 11 35 34

Koning kledingreparatie & stomerij is een bedrijf opgericht in 2001. Wij houden ons van oorsprong bezig met het repareren, vermaken en reinigen van kleding. Koning kledingreparatie & stomerij kan zich bogen over jarenlange ervaring in dit vak. Koning kledingreparatie & stomerij is een begrip in Beverwijk en omstreken. Sinds 2001 staan wij 6 dagen per week klaar voor onze klanten. De klant is bij ons écht de koning. Met alle zorgvuldigheid voeren wij diverse kledingreparaties uit, reinigen wij kleding en gaan samenwerking aan met verschillende bedrijven.

Koning kledingreparatie & stomerij heeft ruim 35 jaar ervaring in het vak en doet dingen net iets anders! Ons hoog servicegehalte in combinatie met een hemelsbreed aanbod zorgt ervoor dat onze klanten tevreden zijn en blijven. Wij repareren en reinigen vrijwel alles! Niets is ons te moeilijk. Ook voorzien wij reparaties en speciale reinigingen van bijvoorbeeld trouwjurken, leer en tapijten. Wij brengen net dat beetje extra tegen waanzinnige prijzen!

Bij ons kunt u rekenen op de beste kwaliteit en service tegen concurrerende prijzen. Alle reparaties en reiniging van uw producten worden met persoonlijke aandacht verzorgd, volgens een vriendelijk en veilig procedé voor uw kleding en het milieu. Wij stellen hoge eisen aan de afwerking en het milieu.

Bovendien hechten we bij Koning kledingreparatie & stomerij grote waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan dus niet voor de snelle verkoop, maar zetten in op een langdurige en wederzijds tot tevredenheid stemmende relatie met onze klanten.

Waarom kies je voor ons?

Genoeg redenen om voor ons te kiezen!

Service

Wij garanderen de beste service

Kwaliteit

Wij staan garant voor het leveren van kwaliteit

Snel

Wij leveren uw reparaties en stoomgoed snel

Professioneel

Wij behandelen uw kleding professioneel

Goedkoop

Wij zijn goedkoop

Ervaring

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring

Openingstijden

Wij hebben extra lange openingstijden

Parkeren

Bij ons kunt u voor de deur parkeren

Paskamers

Wij hebben paskamers

Opmeten

Wij spelden gratis uw kleding op maat af

Spoed

Wij doen ook aan spoedreparaties

Verzekerd

Uw goederen zijn verzekerd tegen brand, diefstal en schade hierdoor

Bewaartermijn

U kunt uw goederen tot 3 maanden ophalen

Strijkservice

Wij hebben strijk-service

Wasservice

Wij hebben was-service

Gratis

Bij stomen kleine reparaties gratis
0251-274807