Diensten                                                   Advies | Kledingreparatie | Kledingverandering | Leer | Business | Stomerij

Hier kunt u meer informatie vinden over ons bedrijf en de diensten die wij verlenen. Bij ons kunt u uw kleding maken, vermaken en herstellen. Dit gebeurd op uiterst professionele wijze.

Door de goede bereikbaarheid (parkeerplaats voor de deur) en toegankelijkheid is iedereen in staat om naar de winkel te komen. Ook minder validen en ouderen. De drempel is laag, letterlijk en figuurlijk.

Onze klantenkring is breed en divers, maar één ding hebben onze klanten met elkaar gemeen: Zij weten gevoel voor eigentijdse mode en stijl met een prijsbewuste keuze te combineren:... Koning Kledingreparatie !!!

Wie zijn wij?
Een bedrijf in de kledingbranche, met veel ervaring met het pas maken van kleding. Onze klantenkring komt voornamelijk uit Beverwijk (Ijmond) en omstreken. Wij staan garant voor kennis en kwaliteit.

Wat doen wij?
Voor het vermaken van kledingstukken, het herstellen van ritsen, het op maat maken van bruidskledij, stomen, leerbewerking en nog veel meer kunt u bij ons terecht.

Onze ervaren coupeuse zorgt ervoor dat uw kleding snel, vakkundig en op professionele manier naar uw wens en maat wordt gemaakt en vermaakt.

Heeft u uw droomjurk gevonden of exclusieve kleding? En zit het toch een beetje nauw of is het juist aan de grote kant? Geen nood! Onze coupeuse is in staat uw droomjurk of exclusieve kledij op maat voor u te vermaken.

Hiernaast doen wij allerlei soorten kledingreparaties en ook uw kleding voor de stomerij is welkom. Dit gebeurd uiteraard op professionele en veilige wijze. Uw kleding blijft in optimale staat.

Ook voor het op maat maken van uw gordijnen bent u bij ons op het juiste adres. Kom gerust langs, of bel voor een afspraak.
 
 
© Copyright 2002 Koning Kledingreparatie | www.koningkledingreparatie.nl                 Webmaster Ahmet Basturk | Designed by: Elegant Web Templates